Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
3.03
3 stars: Normal
77 pareri
Produse (4661)

Atomizor Cifarelli M1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2099 lei
Brand
990990992
Pe stoc
Da
Descriere
Cifarelli M1200 este solutia ideala pentru pulverizarea de produse lichide sau prafuri.

Conceput atat pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare in agricultura (viticultura, pomicultura, legumicultura), cat si pentru pulverizarea de insecticide sau dezinfectanti in spatiile publice (gradini, parcuri, spatii verzi aferente institutiilor sau hotelurilor, etc.).

Calitatile sale deosebite sunt debitul mare de solutie fina dispersata precum si aria mare de acoperire; pana la 18 m pe orizontala si 16 m pe verticala. Sistemul de ventilatie a fost reproiectat pentru marirea volumului de aer atit pe verticala cat si pe orizontala.

Hamul ergonomic si suportul lombar reproiectat, distribuie in mod uniform greutatea pe umeri si pe solduri, ceea ce va permite sa lucrati in mod sustinut fara sa obositi.

Actionat de un motor termic, in 2 timpi, alimentat cu amestec benzina-ulei. Motor fiabil, usor de pornit, cu demaror manual, racit cu aer si toba de esapament silentioasa.

Carburatorul Walbro de care dispune acest model este destinat utilizarii intensive si nu necesita ajustare, intrucat are carburatie fixa, insa viteza de rulare in asteptare poate fi reglata.

Datorita formei reproiectate a suportului lombar, care se pliaza pe spate, imbracat intr-o husa mai mare si mai moale, cu bretele ajustabile, noul atomizor M1200 este mult mai confortabil in utilizare.

La acest model, a fost dezvoltata si o modalitate mult mai usoara de montare/demontare a suruburilor, lucru care a marit viteza de interventie a operatiilor de intretinere. Cu o singura cheie se pot monta si demonta aproape toate componentele.

Noul utilaj are un maner dotat cu un sistem nou de pozitionare si inclinare, usor de utilizat si care se poate fixa fara ajutorul sculelor. Manerul integreaza acceleratia si dispozitivul de control al volumului de lichid dispersat.

Noul Cifarelli M1200 are jetul reglabil, in 9 pozitii, acest lucru ajutand la reducerea considerabila a pierderilor de solutie.

Rodajul: Trebuie facut la ralanti si nu in sarcina. Trei rezervoare de benzina la ralanti, fara sarcina. La interval de 10-15 min se accelereaza la maxim, timp de 10-15 sec, pentru evacuarea din toba de esapament a uleiului nears.

Caracteristici:
- Stropire pana la 11 m inaltime
- suprafata mare acoperita datorita Volum mare de solutie 17 litri, incarcari rare
- Putere mare 5 CP, solutia este aruncata la inaltime mare
- Raza mare de acoperire- pana la 18 m pe orizontala
- greutate moderata 11.8 Kg echipat complet
- Usurinta in utilizare datorita hamului integrat
- Autonomie aprox. 3 ore
- Putere 5 CP
- Bazin solutie 17 L
- Ham integrat
- Viteza aer 105 m/s
- Consum 0,9 L/h
- Volum rezervor carburant 2.5 L
- Debit lichide : 0-3.5 l/min.
- Viteza aerului: 105 m/sec.
- Volumul de aer : 27 mc/min.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura